10/26/2018

Αυτά είναι τα σημάδια, που δείχνουν ότι αυτή η σχέση είναι κάτι το σπουδαίο

Image result for ΣΧΕΣΕΙΣ
1. Δεν χρειάζονται κάποια ειδική περίσταση για να μας υπενθυμίσουν ότι μας αγαπούν, οπότε οι εκπλήξεις έρχονται όταν δεν το περιμένουμε, όχι απαραιτήτως στα γενέθλια ή στις επετείους, ένα πολύ ευχάριστο στοιχείο σε μια σχέση.
2. Ανακαλύπτουμε τακτικά μικρά δώρα ή σημειώματα – χωμένα στην τσέπη μας, στον υπολογιστή μας ή κρυμμένα ανάμεσα στα ρούχα μας, επειδή λατρεύουν την ιδέα του να μας κάνουν να χαμογελάμε ακόμα κι αν δεν είναι δίπλα μας εκείνες τις στιγμές.
3. Όταν αναγκάζονται να περάσουν χρόνο μακριά μας, μας εκφράζουν το πόσο τους λείπουμε και θέλουν πραγματικά να ακούσουν τη φωνή μας.
4. Υπάρχουν στιγμές που μας κάνουν να νιώθουμε σαν να χαζεύουμε μια ρομαντική κομεντί και σκεφτόμαστε πόσο τυχεροί είμαστε που ζούμε κάτι τέτοιο στη ζωή μας.
5. Εκφράζουμε χωρίς φόβο τα συναισθήματά μας, ακόμα κι αν είναι αρνητικά, αν περιέχουν ανασφάλεια και φόβο. Δεν έχουμε πείσματα.
6. Δεν ντρεπόμαστε ούτε να κλάψουμε μπροστά τους, δεν νιώθουμε ότι πρέπει να απολογηθούμε για τα δάκρυά μας, γιατί αντιλαμβανόμαστε και οι δύο ότι τα συναισθήματα είναι αυθεντικά και φυσιολογικά.
7. Σέβονται τους συγγενείς και φίλους μας, όχι μόνο εμάς, αλλά και τους γονείς, τα αδέρφια μας και τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μας.
8. Δεν μιλάνε άσχημα για πρώην σχέσεις τους, αναλαμβάνουν την ευθύνη τους για κάθε προηγούμενη, αποτυχημένη προσπάθεια.
9. Θεωρούν τους επαγγελματικούς μας στόχους και όνειρα σημαντικά και όχι λιγότερο ενδιαφέροντα από τα δικά τους.
10. Στηρίζονται πάνω μας περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο, επειδή εκτιμούν την άποψη μας. Όταν αναζητούν συμβουλές, ανατροφοδότηση ή στήριξη, εμείς είμαστε το πρώτο άτομο το οποίο προσεγγίζουν.
11. Όταν διαφωνούν μαζί μας, το κάνουν με σεβασμό και όχι με προσβολές, επιθετικότητα ή απαξίωση.
12. Νιώθουμε έλξη ο ένας για τον άλλο με όλους τους τρόπους και όχι μόνο σεξουαλικά, επειδή εκτιμάμε και θαυμάζουμε ο ένας τον άλλο.
13. Θέλουν να μοιράζονται κάποια από τα χόμπι τους μαζί μας, αλλά και τις συνήθειες του ελεύθερου χρόνου τους. Βλέπουμε ταινίες και σειρές μαζί και συνηθίζουμε να κάνουμε βόλτες όταν έχουμε τον ελεύθερο χρόνο.
14. Θεωρούν ότι είμαστε ίσοι μέσα σε μια σχέση, τόσο ως προς τα δικαιώματα, όσο και ως προς την ικανοποίηση και την απόλαυση.
15. Σε συνέχεια του προηγούμενου, γνωρίζουν ότι το σώμα μας μας ανήκει και ότι δεν μπορούν να επιβάλλουν τις δικές τους απόψεις γι’ αυτό, όπως ούτε και για την υπόλοιπη ζωή μας.
16. Το λεξιλόγιό τους δεν είναι προσβλητικό και υβριστικό. Σέβονται και τα δύο φύλα με τον ίδιο τρόπο.
17. Αν χρειαζόμαστε ψυχολογική στήριξη, είναι διαθέσιμοι να αναβάλλουν τα σχέδια με φίλους τους για να περάσουν κάποιες ώρες μαζί μας.
18. Όταν είμαστε έξω μαζί τους, αισθανόμαστε ότι είναι περήφανοι που βρίσκονται στο πλάι μας – από τον τρόπο που μας γνωρίζουν στους άλλους, από τον τρόπο που μιλούν για εμάς και μας κοιτούν.

No comments:

Post a Comment