10/21/2018

Ο άνθρωπος μέσω του εστιασμού, είναι ο δημιουργός της μελλοντικής υλικής του πραγματικότητας.

Related image
Η σκέψη δημιουργεί υλική πραγματικότητα. Ο άνθρωπος μέσω της ενεργειακής του εγκεφαλικής στόχευσης, είναι ο δημιουργός της μελλοντικής υλικής του πραγματικότητας.
Ο Δρ Μάνος Δανέζης, Αστροφυσικός του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, έδωσε διάλεξη με θέμα:

«Ο Ανθρώπινος Βιοϋπολογιστής ως εργαλείο μετασχηματισμού της άυλης πραγματικότητας σε Ύλη και Ενέργεια», προσκεκλημένος του Μ. Κ. Σωματείου «Μινωικός Πολιτισμός & Γραφές» και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Ηρακλείου, το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 στην αίθουσα διαλέξεων του Δήμου Ηρακλείου Ανδρόγεω, στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Ακολουθεί ένα περιληπτικό απόσπασμα:

«Ολόκληρος ο χώρος γύρω μας είναι γεμάτος απ’ την ενέργεια των πυκνών ενεργειακών εγκεφαλικών κυματισμών. Το πρόβλημα που δεν έχουμε λύσει ακόμα – ξέρουμε τη θεωρία αλλά η θεωρία δεν παίζει κανέναν ρόλο, έχουμε πειράματα, αλλά είναι ποσοστιαία, το πρόβλημα είναι το πώς θα εστιάσουμε. Θα προσανατολίσουμε δηλαδή και θα στοχεύσουμε την εγκεφαλική ενέργεια. Πως θα μπορέσει ο άνθρωπος από μόνος του, να κάνει αυτό που κάνει το τσιπάκι (αναφέρεται σε κάποια πειράματα).

Στοχευμένη και προσανατολισμένη ενέργεια, σημαίνει αύξηση της πυκνότητας της ενέργειας – δηλαδή το κάνεις lazer, άρα και της καμπυλότητας του χώρου μέσα στον οποίο βρίσκεται αοράτως. Αλλά όταν όμως η καμπυλότητα ξεπεράσει κάποιο όριο, τότε αντιλαμβανόμαστε ως αισθητά φαινόμενα, γεγονότα.

Προσέξτε όμως, το λέω και το ξαναλέω. Μου λένε, ρε δάσκαλε, δηλαδή εγώ θα σκεφτώ πεντακόσια χιλιάρικα, και μόλις τα σκεφτώ θα βρέξει χιλιάρικα; Όχι, δεν εννοώ αυτό. Εννοώ, ότι δημιουργούμε όλες εκείνες τις προϋποθέσεις, και θα σας πω ένα παράδειγμα…
Να μπορέσουμε να βρούμε χρήματα. Δηλαδή, όταν πάμε να βρούμε δουλειά, υπάρχουν εκατό υποψήφιοι, και περνάμε από συνέντευξη. Πρέπει να αποκτήσουμε επικοινωνία, και να πείσουμε αυτόν που θα μας προσλάβει. Κάποιος ο οποίος σκέφτεται άσχημα, κλπ., δεν πρόκειται να τον προσλάβουν ποτέ. Είναι αυτό που λένε Πρέπει να το Θέλεις, και να το δώσεις να το καταλάβει ότι το θέλεις ο άλλος. Ε τότε θα βρεις δουλειά, και άμα βρεις δουλειά, δε θα είσαι στην ανέχεια που έχεις.

Γιατί; Η σκέψη δημιουργεί υλική πραγματικότητα. Είμαστε ό, τι σκεφτόμαστε. Ο άνθρωπος μέσω της ενεργειακής του εγκεφαλικής στόχευσης, είναι ο δημιουργός της μελλοντικής υλικής του πραγματικότητας. Δεν φτιάχνει λίρες, δημιουργεί τις συνθήκες, έτσι ώστε να επιτύχει σκοπούς που έχει βάλει.

Είμαστε λοιπόν, ότι σκεφτόμαστε. Ας βελτιώσουμε την ποιότητα της σκέψης μας, για να βελτιωθεί το μελλοντικό υλικό matrix της ζωής μας. Η νέα επιστημονική σκέψη δίνει μια νέα υπόσταση σ’ αυτό που ονομάζουμε Άνθρωπος».
Δείτε παρακάτω την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ομιλία (ξεκινάει μετά το 16ο λεπτό):

No comments:

Post a Comment