8/28/2018

Τα ενεργειακά μας κέντρα και η ανέλιξη μας σαν φωτεινές οντότητες

Image result for enlightened beings
Τα ενεργειακά μας κέντρα/σπείρες

ΠΡΩΤΟ: (Επιβίωσης-Κόκκυγας-κόκκινο χρώμα),… [το οποίο είναι ιδιαίτερα ενεργοποιημένο κατά την πανσέληνο. Το κέντρο αυτό ενεργοποιεί την ζωτική ενέργεια-βοηθά στα ερυθρά αιμοσφαίρια- το πάθος και τη δύναμη για τη ζωή και επίσης όταν ρέει κανονικά η ενέργεια στο 1ο κέντρο, βοηθάει ανεμπόδιστα τον Άνθρωπο για τα υπόλοιπα κέντρα, γι’ αυτό ένας λόγος που μας ψεκάζουν… έχει να κάνει με τον μόλυβδο που μας ρίχνουν στο αεροψέκασμα, γιατί απλά αυτό το κέντρο έχει σχέση με τον ΜΟΛΥΒΔΟ.]

ΔΕΥΤΕΡΟ: (Σεξουαλικότητας-Γεννητικά Όργανα-πορτοκαλί χρώμα),

ΤΡΙΤΟ: (Αισθητηριακής Αντίληψης-Ηλιακό Πλέγμα-κίτρινο χρώμα).

ΤΕΤΑΡΤΟ: (Κέντρο Συμπόνοιας/Σύνδεσης με τα πάντα-Καρδιά-πράσινο χρώμα).

ΠΕΜΠΤΟ: (Σχετίζεται με το Λόγο/Ομιλία-Λαιμός-μπλε χρώμα).

ΕΚΤΟ: (Βρίσκεται πιο πάνω από τα μάτια μας και σχηματίζει το ΙΕΡΟΝ ΤΡΙΓΩΝΟΝ, το λεγόμενο (Τρίτο Μάτι-Όραση-λουλακί χρώμα).

Το ΕΒΔΟΜΟ κέντρο βρίσκεται στην (Κορυφή της κεφαλής–Μαλλιά-βιολετί χρώμα) και ανοίγει τη ΓΝΩΣΗ και είναι η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ μας… που μας πάει πιο πέρα από την ΥΛΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ.

[Tα χρώματα αυτά που βλέπουμε με τα μάτια μας, είναι μία κωδικοποίηση του ανθρώπινου νευρικού συστήματος… για να μπορεί να διακρίνει τα μήκη κύματος (ή τις συχνότητες) του φωτός που προσπίπτουν στο αισθητήριο όργανο της όρασης. Τα μήκη κύματος του φωτός που διεγείρουν τον ανθρώπινο οφθαλμό κυμαίνονται από περίπου 4.000 Å (400 nm) μέχρι 7.000 Å (700 nm). Τεχνολογικά τα χρώματα είναι 6. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τα τρία συστήματα μίξης χρωμάτων, το αφαιρετικό, το προσθετικό (RGB) και το CMYK, όπου σε κάθε σύστημα έχουμε 3 βασικά και 3 παράγωγα χρώματα.. Τα χρώματα της ΙΡΙΔΑΣ (Ουράνιου Τόξου)… όπως μάθαμε έως τώρα στο σχολείο… είναι 7. Η διάκριση των χρωμάτων του φάσματος έγκειται στην ιδεολογική αντίληψη του καθενός. Το σίγουρο είναι όμως, ότι οι Οντότητες με τις οποίες επικοινωνούν οι Άνθρωποι έως τώρα, έχουν όλα τα χρώματα της ΙΡΙΔΑΣ και είναι πράγματι ΕΠΤΑ.]

Το ΟΓΔΟΟ: Βρίσκεται γύρω στα 33 εκ. πάνω από το κεφάλι μας και μέσα στο επίπεδο που ενεργείτε. Οι περισσότεροι το κρατάμε κοντά στο φυσικό μας σώμα.

Το ΕΝΑΤΟ: Βρίσκεται σε απόσταση 99 εκ. από το σώμα μας.
Όταν σχηματιστούν οι ΕΝΝΕΑ ΣΠΕΙΡΕΣ, η ΥΠΟΣΤΑΣΗ σας θα μετακινηθεί πιο έξω από την ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ της ΓΗΣ, ώστε το κέντρο αυτό να είναι συνδεδεμένο με το γήινο δικτύωμα, σαν ένας κρίκος, ένας ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ.

Το ΔΕΚΑΤΟ: Ευθυγραμμίζετε και συνδέεται μέσα στο ΗΛΙΑΚΟ μας σύστημα.

Το ΕΝΔΕΚΑΤΟ: Κινείται έξω από το ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ μας σύστημα.

Το ΔΩΔΕΚΑΤΟ: Βρίσκεται κάπου μέσα στο ΣΥΜΠΑΝ.

Το ενδιαφέρον αυτή τη χρονική περίοδο είναι… ότι η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ της ΓΑΙΑΣ αλλάζει συνεχώς και η παρεμβολή αυτή ενοχλεί τους σημερινούς «ιδιοκτήτες» του Πλανήτη μας, γι’ αυτό κι έχουν στην ουσία πανικοβληθεί…! Είχαν καταφέρει σε ένα μεγάλο βαθμό να δημιουργήσουν μερικά «ηλεκτρομαγνητικά πεδία», τα οποία δεν άφηναν περιθώρια επικοινωνίας στο σύνολο του κόσμου… ώστε να επικοινωνήσουμε εμείς οι θνητοί με τον «ΕΞΩ» ΚΟΣΜΟ»… με τις ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ. Όπως γνωρίζετε, η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ γνωστή ως συχνότητα Schumman, είναι η ηλεκτρική ραδιοσυχνότητα της Γαίας. Όταν ο Ν. Τέσλα βρήκε το εναλλασσόμενο ρεύμα στους 6 κύκλους (Hz), καθορίστηκε η αρμονική συχνότητα στα 60 (Hz). Το «περίεργο» ήταν ότι εδώ στην Ευρώπη, μας επέβαλλαν με το έτσι θέλω να χρησιμοποιούμε στα σπίτια μας τη συχνότητα αυτή των 50(Hz), ώστε να είναι για τους πολίτες μία δυσαρμονική συχνότητα, με επίπτωση στα ενεργειακά μας πλέγματα. Οι σκοτεινοί «κυρίαρχοι» του Πλανήτη μας ανησυχούν έντονα γι’ αυτό και μας έχουν τρελάνει στα χημικά αεροψεκάσματα-λόγω αγωγιμότητας-, με αποτέλεσμα η αλλαγή της συχνότητας της Γαία να τους επηρεάζει «αυτούς» άμεσα… μιας και ζούνε με τις «αρνητικές» συχνότητες (4η αρμονική)… μιας και αυτή η αλλαγή της συχνότητας αυτής τώρα θα επενεργήσει στα βαθμωτά πεδία ενεργοποιήσεως του χαλαζιακού υποστρώματος της Γαίας. 
Γνωρίζουμε επίσης ότι τα κύματα Θήτα… βρίσκονται στα 7,83 (Hz) και υπάρχει ύπνωση στους ζωντανούς οργανισμούς. Πάνω από τα 8 (Hz) καλυτερεύει η κατάσταση. Επίσης υπάρχουν και άλλα κύματα όπως τα βήτα και τα γάμα. Τα γάμα κύματα που είναι στα 33 (Hz) και έως τα 35 (Hz) ενεργοποιούν τα ενεργειακά μας κέντρα. Έτσι οι υποχθόνιες «Οντότητες»… δεν μπορούν να αντέξουν αυτές τις συχνότητες… γι’ αυτό και επιδίδονται με κάθε μέσο και τρόπο, ώστε να σκορπούν τον πανικό και τον φόβο στους πολίτες της Γαίας, μιας και «τρέφονται» απ’ αυτό, ιδιαιτέρως το βράδυ… όταν εμείς κοιμόμαστε.

Γι’ αυτό και η ΘΕΤΙΚΗ μας ΣΚΕΨΗ είναι πιο επιτακτική σήμερα, ώστε ΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΝΤΑ που είμαστε, να μπορέσουμε να ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΑ και μόνον ΜΗΝΥΜΑΤΑ. Οφείλουμε ΟΛΟΙ μας να εξαλείψουμε αυτές τις ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ μας ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ με ΘΕΤΙΚΕΣ και να δούμε τη ΖΩΗ μας με πιο ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ… παρότι μας προπαγανδίζουν διαρκώς όλα τα (Μ.Μ.Ε.) Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με αρνητικές ειδήσεις. Αλλά ώσπου όμως να συντονιστούν ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ με τις συγκεκριμένες συχνότητες, θα επικρατήσει ένα ΧΑΟΣ και ο καθένας μας οφείλει να βρει τη δική του ΔΟΝΗΣΗ, τον ηλεκτρικό του παλμό, ώστε να ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ. 
Η αλλαγή της ΤΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ της ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ, θα επανασυνδέσει το ΔΝΑ(DNA) σας, ώστε οι ΦΩΤΕΙΝΕΣ/ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΙΝΕΣ σας θα ευθυγραμμιστούν. Συνιστώ σε όλους, όταν βρίσκεστε στους Ιερούς Τόπους μας, καλό είναι να βγάζετε τα υποδήματά σας και η σπονδυλική σας στήλη να είναι σε όρθια στάση και τα χέρια μας να είναι υψωμένα στον Ουρανό και να σχηματίζουν το τριγωνικό ΕΨΙΛΟΝ… δηλαδή σαν να είναι ένα κάτοπτρο για τη λήψη των φωτοενεργειών. Μπορεί για κάποιους… να τους φαντάζουν όλα αυτά σαν παραμύθι… αλλά είναι όμως «υπαρκτά» στη νοόσφαιρά μας.

Είναι σημαντικό επίσης να κατανοήσετε, ότι η δική μας ΑΝΑΠΤΥΞΗ και ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ, θα επηρεάσει αντίστοιχα όλους τους άλλους Ανθρώπους και σε ολόκληρο τον πλανήτη Γαία. Το ξέρω ότι καταφέρατε σε ελάχιστο χρόνο και με την αγάπη σας με βοηθήσατε και συμπαρασταθήκατε στη δοκιμασία που πέρασα πριν μερικά χρόνια… αλλά όμως σας είχα κοντά μου… όταν έμπαινα στο χειρουργείο ή στην εντατική. Η αμέριστη βοήθεια σας (θεία βοή) ήταν πολύ σημαντική για μένα… διότι συμμετέχετε στο «θείον» έργο που διαδραματίζετε αυτή την στιγμή. Ο καθένας σας είναι μια σημαντική ΜΟΝΑΔΑ… και όλοι μαζί από κοινού ΕΝΩΜΕΝΟΙ… προάγουμε το αργαστό ΑΓΑΘΟ… για όλον τον Πλανήτη. Ότι σπείρουμε τώρα… αυτό θα θερίσουμε σύντομα…..!!!

Να ξέρετε λοιπόν ότι η αλληλεπίδραση των ΔΩΔΕΚΑ ΣΠΕΙΡΟΕΙΔΩΝ ΚΛΩΝΩΝ θα λειτουργήσει και άρχισε να λειτουργεί με τα (7+5) κέντρα και θα σας έρθουν συνεχόμενες ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

ΑΔΕΛΦΙΑ… αφεθείτε σε αυτή τη ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ και θα αποκτήσετε ΔΥΝΑΜΗ. Καλέστε κάθε πρωί τον ΑΝΩΤΕΡΟ σας ΕΑΥΤΟ… να σας βοηθήσει… και να σας προστατέψει… ακόμη κι εάν δεν τον χρειάζεστε… διότι πολλοί φίλοι… δέχονται «χτυπήματα» κατά κύριο λόγο από πρόσωπα-συγγενικά ή φιλικά και πέφτουν από τα σύννεφα. Μην λυγίσετε… ψηλά το κεφάλι… ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ. Να το ξέρετε την τελευταία φορά… ένιωσα την ενέργεια όλων σας… και την επικαλέστηκα λίγο πριν μπω στο χειρουργείο για την επέμβαση. Σας ευχαριστώ και πάλι και σας εκτιμώ όλους για την διάθεση σας και τις θετικές σας σκέψεις που κάνατε για μένα.

Τώρα καθώς θα ΑΝΟΙΞΕΙ… το ΔΕΚΑΤΟ/ΕΝΔΕΚΑΤΟ/ΔΩΔΕΚΑΤΟ ενεργειακό κέντρο θα εμφανιστούν μπροστά σας «διάφορες» ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ και θα μάθετε πώς να τις δημιουργείτε ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, καθώς πολλές ΕΞΩΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ θα προβάλλονται στην ΟΘΟΝΗ σας. 
Δεν είναι «τυχαίο» λοιπόν ότι οι «κυρίαρχοι» της Γαίας έχουν ονομάσει ως «ΝΕΑ ΤΑΞΗ» πραγμάτων την κοινωνική μας ζωή και έχουν «βάλει» στο στόμα μας αυτήν την λέξη: «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ». Οι ερπετοειδείς κλπ οντότητες ενοχλούνται από το ΦΩΣ και η τροφή τους είναι τα δικά μας ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ. Σκοπός τους είναι να μας ελέγξουν, ώστε να εκπέμπουμε σε συγκεκριμένες συχνότητες… για να είμαστε λεία και τροφή τους. Σε παλαιότερες εποχές το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ δονούσε σε διαφορετικές συχνότητες, με αποκορύφωμα τα αποτελέσματα του ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, που είχαν φέρει την ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ πάνω στη Γαία. Αρκετοί έως τώρα και αυτό το γνωρίζω κι από κοντά… ήδη έχετε ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ και αρχίσει να γνωρίζετε το ποιοι είσαστε και για ποιο σκοπό ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΑΤΕ επάνω στη ΓΑΙΑ. Έπονται και οι υπόλοιποι, ο καθένας στην ώρα του την κατάλληλη χρονική στιγμή. Μην αγωνιάτε… εάν δεν ήρθε ακόμη η ώρα σας…! Ο καθένας από ΕΣΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ έχει τον ΕΛΕΓΧΟ της δικής του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Εσείς ΕΛΕΓΧΕΤΕ τον ΕΑΥΤΟ σας. Σταματήστε πλέον να σας ελέγχουν οι ΑΛΛΟΙ… και ειδικά η κάθε λογής ΕΞΟΥ ΣΙΑ. 
Οι μόνοι «ΑΤΙΘΑΣΟΙ» πάνω στον πλανήτη Γαία… να το ξέρετε… είναι οι -ΕΛΛΗΝΕΣ- κι αυτό οφείλεται στο ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ μας… στο ΙΧΩΡ, γι’ αυτό και μας υπολογίζουν πάρα πολύ, αλλά συγχρόνως και μας «χτυπάνε» αλύπητα… για να λυγίσουμε ψυχονοητικά-ψυχολογικά… ιδιαιτέρως πιο πολύ από τους άλλους. Το σχέδιο των ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ άρχισε πιο πριν… αλλά υλοποιήθηκε… το έτος 2001 και μετά… με συνδυασμό και κάποιων βλαβερών ενεργειών που έκαμαν και συνεχίζουν να κάμουν, όπως: 
(Χημικούς Αεροψεκασμούς-Συνεχόμενα Εμβόλια-Κώδικας Διατροφής Αλιμεντάριους-Ηλεκτρονικό φακέλωμα-Τεχνητή Οικονομική Κρίση κλπ), ώστε να μας ελέγχουν, να μας χειραγωγούν και να μας απομυζούνε, ώστε να μην χάσουν τα «προνόμιά» τους, μιας και ως «αλαζόνες»… νομίζουν ότι θα κατέχουν για πάντα τον πλανήτη Γαία. Μερικοί από εσάς ίσως να διερωτάστε ότι αυτή τη στιγμή να έχουν… το επάνω χέρι… έτσι ίσως να φαίνεται… ΑΛΛΑ όμως ΕΜΕΙΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ» ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.

Ο καθένας μας… είναι μία ΙΣΧΥΡΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, μία ΦΩΤΕΙΝΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ… με ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ και ΙΣΧΥ, αρκεί να το ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ και ως ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ της ΔΙΑΝΟΙΑΣ που διακατέχουμε, να ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΝΑ μας. Το δικό μας ΔΝΑ είναι μία ΖΩΝΤΑΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, μία ΑΛΗΘΕΙΑ και κρατάει τον ΚΩΔΙΚΟ, κρατάει το ΣΧΕΔΙΟ της ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ μας, της ΥΠΑΡΞΗΣ μας… την ΙΣΤΟΡΙΑ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ. 
Τις ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ μην τις ψάχνετε λοιπόν αλλού… διότι βρίσκονται ΜΕΣΑ μας και είναι πλέον ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ. Το καταλάβατε αυτό….!!! Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ μας θα βρίσκεται σε ΠΛΗΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ … σαν ένας «σύγχρονος» ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ.

Ο στροβιλισμός των ΔΩΔΕΚΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ μας κέντρων ευθυγραμμίστηκε στις 21-12-2012. Η τελευταία συζυγία πλανητών ξέρουμε ότι είχε πραγματοποιηθεί το έτος 1962 και η επόμενη λένε οι επιστήμονες ότι θα γίνει το 2040. Μία πλήρη περιστροφή του γαλαξία μας γύρω από το κέντρο της απαιτεί 225-250 εκατομμύρια χρόνια. Η Γαία βρίσκεται 30.000 έτη φωτός από το κέντρο του Γαλαξία. Η έλευση των 26.920 ετών (ΕΝΙΑΥΤΟΣ του ΠΛΑΤΩΝΟΣ) συμπίπτει με την σημερινή μας εποχή και είναι μία περίοδος, όπου τα ΠΕΝΤΕ εξωτερικά ενεργειακά μας κέντρα θα αρχίσουν να ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ με τον Πλανήτη ΓΑΙΑ και θα κατακλυστούμε… ήδη πλέον άρχισε… από ΧΕΙΜΑΡΡΟ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ. 
Θα βρεθούμε λοιπόν σε ΝΕΟ ΕΠΙΠΕΔΟ λειτουργικότητας και Συνειδητότητας, δηλαδή σε νέο δονητικό επίπεδο. Οφείλετε να ξέρετε ότι οι «ΑΝΘΡΩΠΟΙ» «σχεδιάστηκαν» για να είναι το «ΚΛΕΙΔΙ» πρόσβασης σ’ αυτές τις ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. Η ροή πληροφοριών θα φτάσει έως και το ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ κέντρο….!

Δεν είναι λοιπόν «τυχαίο» ότι η ΣΕΛΗΝΗ έχει χρονική διάρκεια τον αριθμό 13, όσες είναι και οι ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΙ. Ακόμη και τώρα μας λένε στα ντοκιμαντέρ της τηλεόρασης… ότι η ΣΕΛΗΝΗ είναι κομμάτι της Γαίας….αλλά κανένας επίσημα δεν μας λέει ότι δεν είναι τελικά ΠΛΑΝΗΤΗΣ, αλλά ένας ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ, ο οποίος παίζει χαρακτηριστικό ρόλο για την επιβίωση μας στη Γαία. Το ξέρετε ότι εάν πάψει να υπάρχει ΣΕΛΗΝΗ... άμεσα θα έχουμε 4 ώρες νύκτα και 4 ώρες μέρα και αυτόματα θα αλλάξει το κλίμα της Γαίας…!

Αξιοσημείωτο είναι ότι το 1950 σε ναό των Μάγιας στο Μεξικό… βρέθηκε χάρτης της αθέατης πλευράς της Σελήνης, ο οποίος αποδείχτηκε ακριβής... αφού συγκρίθηκε με τους πρόσφατους που μας έφεραν τα διαστημόπλοια. Η πρώτη χαρτογράφηση της πλευράς από τον Άνθρωπο έγινε στις 7/10/1959 και επομένως ο παλαιός αυτός χάρτης που βρέθηκε στη Γαία είναι ή από επίσκεψη γήινων στη Σελήνη ή από επίσκεψη εξωγήινων στη Γαία….!!! 
Επίσης στην ινδουιστική θρησκεία και στα σανσκριτικά κείμενα… αναγράφεται ότι σε παλαιότερη εποχή η Σελήνη δεν υπήρχε ως δορυφόρος και οι Άνθρωποι είχαν ανάστημα ύψους: 1.20 έως 1.50 μ.. Αργότερα η Γαία απέκτησε 3 δορυφόρους και οι Άνθρωποι είχαν ανάστημα: 2.50-12.00 μ… και τέλος με έναν δορυφόρο και ύψος: 1.60 με 2.00 μ. που συμβαδίζει μέχρι την σημερινή μας εποχή… μιας και λόγω της βαρύτητας που είναι (g=9.81 m/sec2) επαληθεύονται αυτές οι μετρήσεις.

Είναι αξιοπερίεργο λοιπόν που έως τώρα, ο πιο κοντινός μας (πλανήτης)..!!!, στην ουσία είναι ένας τεχνητός δορυφόρος… παλαιού τύπου, ο οποίος κατασκευάστηκε για να είναι ακριβώς στη μέση… δηλαδή ανάμεσα σε Γαία και Ήλιο, για να έχει ακριβώς τον ίδιο δακτύλιο με τον Ήλιο και να κρατείται έως τώρα «μυστικό» για τον ουσιαστικό ρόλο που διαδραματίζει… δηλαδή για τη Γαία μας, μιας και έως τώρα έχουμε λάβει γραμμικές εκπομπές μιας διαστάσεως… σαν αυτές που αντιστοιχούν στις ραδιοφωνικές μας εκπομπές/επιφανειακές… εκπομπές δύο διαστάσεων που αντιστοιχούν στις τηλεοπτικές μας εκπομπές και το κυριότερο ογκομετρικές τριών διαστάσεων… που παραδόξως δεν αντιστοιχούν σε γήινη τεχνολογία, είναι δε δυνατόν να αποδοθεί με διαμορφωμένους ολογραφικούς δέκτες που «οδηγούνται» από κεραία, που αυτόματα σημαίνει ότι τα σεληνιακά σκάφη και η Σελήνη να διαθέτουν για τις μεταξύ τους επικοινωνίες πομπούς και δέκτες στερεοσκοπικής τεχνολογίας. Και αναφέρομαι εκτενέστερα για την σελήνη, γιατί οι Άνθρωποι του Πλανήτη Γαία έως τώρα, εννοώ για την πλειοψηφία… «χτίζουν» μια συγκεκριμένη «πραγματικότητα» με τις Σκέψεις τους, σ’ αυτά που τους πασάρουν… και τη διατηρούν με την κοινή τους συναίνεση και αποδοχή…!

Ξυπνήστε…. Επιτέλους…!

Ρωτάω. Μήπως όμως τώρα… ΑΔΕΛΦΙΑ ήρθε η ΩΡΑ ΣΑς… να ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΔΡΑΣΗ…. και να ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ τις ΔΙΚΕΣ σας ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ;

(ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ)+(Ε.Ι.)

No comments:

Post a Comment