4/15/2018

Δεν γνωρίζεις την ιστορία του άλλου, γι αυτό μην τον κρίνεις

Image result for HUMANS
Η παρακάτω αληθινή ιστορία μιλάει για ένα αγόρι που αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες στα παιδικά του χρόνια και όχι μόνο. Η ζωή του ήταν ένας συνεχής αγώνας και τον δοκίμασε με πολλούς τρόπους, όμως εκείνος δεν έχασε ποτέ την πίστη του στον άνθρωπο και δεν επέτρεψε στον εαυτό του να τα παρατήσει.
Στα τρία του χρόνια, ο πατέρας του έφυγε και οι γονείς του πήραν διαζύγιο. Μετακόμισε πολλές φορές και αναγκάστηκε να αλλάξει 4 διαφορετικά σχολεία, ενώ η δυσλεξία που τον ταλαιπωρούσε έκανε τη διαδικασία της μάθησης πολύ δύσκολη για αυτόν. Τελικά, εγκατέλειψε το σχολείο και αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρό του να γίνει ηθοποιός.
Δυστυχώς, οι δυσκολίες δεν σταμάτησαν εκεί. Στα 23 του χρόνια, ο καλύτερός του φίλος πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Το γεγονός αυτό τον καταρράκωσε ψυχολογικά αλλά έπρεπε να συνεχίσει τη ζωή του. Μετά από πέντε χρόνια γνώρισε τον έρωτα της ζωής του και ένα χρόνο μετά εκείνη έμεινε έγκυος. Όλα κυλούσαν ομαλά, μέχρι που ανακάλυψαν πως η γυναίκα έχασε το παιδί όταν ήταν 8 μηνών. Ο χαμός του αγέννητου παιδιού τους, τους συνέτριψε και δεν άντεξαν. Χώρισαν αλλά παρέμειναν δύο πολύ καλοί φίλοι.
Μετά από 18 μήνες ο έρωτας της ζωής του, σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Όμως, η τραγωδία της ζωής του δεν τελείωσε εκεί. Η αδερφή του διαγνώστηκε με λευκαιμία και ανέλαβε την πλήρη φροντίδα της για τα επόμενα 10 χρόνια που πάλευε με την αρρώστια. Ευτυχώς, όμως, θεραπεύτηκε.
Εκείνη την εποχή ήταν που η τύχη του άλλαξε και έγινε ένας από τους πιο πετυχημένους ηθοποιούς, χωρίς όμως να αλλάξει η καλή και ευγενική του καρδιά. Μια φορά δώρισε το 70% των εσόδων του από μια ταινία σε ένα ίδρυμα για τη λευκαιμία. Πλέον, αξίζει πάνω από 100 εκατομμύρια αλλά συνεχίζει και μετακινείται με το μετρό, στο οποίο δίνει τη θέση του σε όποιον το έχει ανάγκη.
Αυτός ο άνθρωπος πέρασε μέσα από την κόλαση και επέζησε βγαίνοντας πιο δυνατός, χωρίς να αλλάξουν τα πιστεύω και οι αξίες του. Αυτός ο άνθρωπος συνεχίζει να αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα δύναμης και αφοσίωσης στον παράξενο κόσμο που ζούμε και λέγεται…
…Κιάνου Ριβς (Keanu Reeves)

No comments:

Post a Comment