1/06/2018

ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Image may contain: 1 person

ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΑΝΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΣΤΙΣ 18-7-15 ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟ
Ήδη µπορείτε να νιώσετε την ενέργεια να πυκνώνει. Κάποιοι µπορεί να νιώθετε µια ιδιαίτερη ένταση στην καρδιά σας. Μπορεί να γίνει πόνος σε κάποιες περιπτώσεις. Αν νιώθετε αυτό, κάντε την Τεχνική της Συν-χώρεσης προς τις ενέργειες του Ιησού.
Επαναλάβετε εσωτερικά τη δήλωση πρόθεσης για την ανάκληση της ενέργειας:
«∆ηλώνω την πρόθεσή µου στο Σύµπαν, να ζωντανέψει και πάλι η ενέργεια του Ιησού Χριστού µέσα µου, στο όνοµα του Οποίου έχω βαπτιστεί.»
Και για όσους νιώθουν στην καρδιά τους ένταση, άρνηση, επαναλάβετε:
«∆ηλώνω την πρόθεσή µου στο Σύµπαν, ν’ ανοίξω την καρδιά µου, να κάνω χώρο σ’ αυτήν και να συν-χωρέσω την ενέργεια του Ιησού Χριστού και όλα τα αρνητικά στοιχεία που µου θυµίζει, και όλες τις ενέργειες του Ιησού, και όλες τις αρνητικές ενέργειες του Χριστιανισµού, µε τον όρο να ισορροπήσουν, ώστε µπαίνοντας στην καρδιά µου να είναι ήδη ισορροπηµένες. Το συνδηµιουργώ αυτό µε το Πνεύµα, σύµφωνα µε τον Νόµο της Αβλάβειας, και αναλαµβάνω την ευθύνη της συνδηµιουργίας µου. Και έτσι είναι. Αµήν.»

Μπορεί να ξενίζει… σίγουρα ξενίζει κάποιους το ότι σας ζητήθηκε να ανακαλέσετε στη µνήµη σας, να φέρετε στην επιφάνεια, τις ενέργειες της βαπτίσεως. ∆εν θα έπρεπε όµως, γιατί η Βάπτιση είναι ένα µυστήριο στο οποίο έχετε συµµετάσχει και είναι το πρώτο µυστήριο στο οποίο είχατε συµµετάσχει ποτέ στη ζωή σας. Το πρώτο! Είναι η πρώτη σας µύηση, αν το καλοσκεφτείτε. Μετά µεγαλώσατε, πήρατε άλλες ενέργειες, µπήκατε σε άλλα νερά, σε άλλα πεδία, γίνατε µεγάλοι και σοφοί. Αλλά η πρώτη µύηση, είναι εκεί. Και κάποιοι/κάποιες, καταριέστε την ώρα και τη στιγµή που πήρατε αυτή τη µύηση. ∆υσανασχετείτε, γιατί το περιβάλλον στο οποίο σας δόθηκε, είναι δογµατικά ταγµένο σε µία συγκεκριµένη κατεύθυνση. Αν και όλοι/όλες σας, µέσα στην καρδιά σας γνωρίζετε ότι δεν υπάρχει τίποτα ανάµεσα σε εσάς και τον Ιησού, τίποτα άσχηµο, παρόλα αυτά, το γεγονός ότι αναγκαστήκατε να το κάνετε και δεν ήταν συνειδητή επιλογή σας και ότι στη συνέχεια διαπιστώσατε ότι η Εκκλησία ως οργανισµός και το δόγµα της δεν σας καλύπτει πραγµατικά, όλα αυτά σας έκαναν να νιώθετε πολύ αρνητικά απέναντι στην ίδια την ενέργεια του Ιησού Χριστού.
Και όσον αφορά αυτόν τον συγκεκριµένο κύκλο και τη δουλειά που γίνεται στο χώρο: τα τελευταία χρόνια έχει υπάρξει ένα µεγάλο άνοιγµα προς τις ενέργειες των Ολύµπιων και εξέπληξε κάποιους το ότι τώρα, µετά από µία τόσο σηµαντική σύνδεση µε τους Ολύµπιους, επανέρχεται στο χώρο η ενέργεια του Ιησού. Όπως εκπλήσσει κάποιους το ότι, στον κύκλο του Απόλλωνα ακούγεται συχνά το όνοµα του Ιησού και ότι κάποτε ο Απόλλων µιλούσε σαν Απόλλων-Ιησούς.
Εδώ βρίσκεστε σε ένα χωνευτήρι. Η ίδια η Ελλάδα, η ίδια η Μεσόγειος, είναι ένα χωνευτήρι πολιτισµών και ενεργειών. Ο χώρος στον οποίο βρίσκεστε, ο Ελλαδικός χώρος, είναι ιερός. Κάθε σηµείο της Γης είναι ιερό αλλά από εδώ αναµένεται να ξεκινήσει ένας νέος πολιτισµός
∆ύο χιλιάδες χρόνια µετά έρχοµαι ξανά για να µιλήσω γι’ αυτό: να µιλήσω για το καινούριο που πρόκειται να έρθει.
«Μα, δεν ήρθε ακόµα;» θα ρωτήσουν οι περισσότεροι. «Έχει έρθει η νέα ενέργεια, είµαστε ήδη στη νέα χιλιετία. Πότε θα έρθει αυτό το καινούριο;»
Μην αµφιβάλετε αγαπηµένοι µου ότι το καινούριο έρχεται, είναι στο δρόµο. Μην αµφιβάλετε επίσης ότι είστε εσείς που το δηµιουργείτε, µε κάθε σας βήµα. Με κάθε σας σκέψη, µε κάθε σας προσευχή, µε κάθε πρόθεση που εκδηλώνετε για ειρήνη, για ισορροπία, για αποκατάσταση του σχεδίου, δηµιουργείτε αυτό το «καινούριο».
∆εν πρόκειται να γίνει ένας νέος κατακλυσµός, δεν πρόκειται να γίνει µία νέα ολική καταστροφή. Αυτό το σενάριο έπαψε να συµβαίνει προ πολλού, όπως σας έχει ήδη εξηγηθεί από άλλους. Αυτό που θα γίνει όµως, είναι να πάρουµε τις δικές σας ενέργειες, τα δικά σας εντυπώµατα και απ’ όλα αυτά να βγάλουµε µία συνισταµένη. Αυτή η συνισταµένη θα αποτελέσει το νέο πολιτισµό που θα προκύψει σε αυτό το χώρο, µετά από αρκετούς αιώνες.


Τα λέω αυτά απλά για να σας δώσω να καταλάβετε γιατί οι άνθρωποι προσδοκούν και εστιάζονται τόσο πολύ στις εξωτερικές καταστροφές και περιµένουν ένα πολύ σηµαντικό εξωτερικό γεγονός για να αλλάξει τη ζωή τους. Περιµένουν ακόµα ένα εξωτερικό γεγονός, γιατί έχουν την επίγνωση ότι οι ίδιοι δεν θα καταφέρουν εύκολα να επιφέρουν τις αλλαγές που επιθυµούν. Έτσι, ένα εξωτερικό καταστροφικό γεγονός µηδενίζει το κοντέρ για να πάµε από την αρχή. Ζητούνε τη λύτρωση από το µαρτύριο του Σισύφου. Πάντοτε ο από µηχανής θεός ασκούσε ιδιαίτερη γοητεία στους ανθρώπους.
∆εν θέλω να πω βέβαια, και ξέρετε ότι δεν θα µπορούσα να το πω, ότι δεν υπάρχει αυτή η βοήθεια που έρχεται κάποτε, αλλά δεν θα µπορούσε να αποδοθεί σε έναν κυριολεκτικά από µηχανής θεό.
.
∆εν είστε εδώ λοιπόν σήµερα για να κάνετε απλά το σταυρό σας και να σκεφτείτε πόσο πολύ αγαπάτε τον Ιησού και πόσο σας αγαπά. Θα έχουµε την ευκαιρία να βιώσουµε τη Θεία Αγάπη πάρα πολλές φορές, όχι µόνο σε αυτόν τον κύκλο αλλά σε κάθε στιγµή της ζωής σας. Εδώ, έρχοµαι να δουλέψω ως Ιησούς Ναζωραίος. Ως ηγέτης ενός κινήµατος , που κατέληξε πολύ µετά από µένα να πάρει θεόρατες διαστάσεις και να εξελιχτεί σε µία θρησκεία που λίγη αξία έχει µόνη της αν δεν συνδεθεί µε ό,τι υπήρχε πριν από αυτή και µετά από αυτή.
Η θρησκεία του Χριστιανισµού, η θρησκεία που έχει δηµιουργηθεί µετά από εµένα, έχει προφανώς υιοθετήσει πάρα πολλά στοιχεία από άλλες θρησκείες, παλαιότερες. ∆εν είµαι εγώ αυτή η θρησκεία. ∆εν υπήρξα ποτέ. Εγώ είµαι ο άνθρωπος Ιησούς, αυτός που πραγµατικά σας συντροφεύει, γιατί τον καλείτε σε πάρα πολλές στιγµές της ζωής σας, και έχω να διαχειριστώ ένα τεράστιο συλλογικό ανθρώπων και πνευµάτων που έχουν µεγαλώσει µέσα σε ιδέες που δεν είχαν καµία σχέση µε αυτά που πραγµατικά είπα. Υπάρχει λοιπόν ένας µεγάλος αγώνας που γίνεται εσωτερικά, για να διαχειριστώ το θέµα της Χριστιανικής θρησκείας, όχι γιατί κάτι πήγε λάθος, αλλά γιατί φυσικά, κάθε σπόρος που ρίχνουµε στη γη βλασταίνει, αυξάνει, βγάζει φύλλα, λουλούδια και καρπούς και έχουµε την ευθύνη τους. Η σπορά που κάνουµε, µας χρεώνεται. Αν το δέντρο είναι στραβό, χρειάζεται να δουλέψουµε γι’ αυτό.
Εδώ δεν χρειάζοµαι την παθητική σας αφοσίωση, δεν είστε µέσα σε µία Χριστιανική εκκλησία. Αλλά εδώ είστε στο Ναό του Πνεύµατος. Και αυτός ο ναός υπηρετείται απ’ όλες τις θρησκείες. Θέλω λοιπόν, καλύτερα ακόµα να δείτε που βρίσκεστε και να σταθείτε στην καρδιά σας… αυτός είναι ο Ναός του Πνεύµατος.
Να σταθείτε στην καρδιά σας και να αντικρύσετε το ιερό δισκοπότηρο, που βρίσκεται στο βωµό, στο ιερό αυτού του ναού.
Εγώ Είµαι ο Ιησούς ο Ναζωραίος. Είµαι ο Ιησούς που ήµουν πάντα. Που ποτέ δεν γνωρίσατε αλλά µάθατε για µένα από τις περιγραφές κάποιων άλλων. Και µπορεί αυτές οι περιγραφές να υπηρέτησαν το Σχέδιο αλλά τώρα το Σχέδιο ανοίγει ακόµα περισσότερο και φαίνονται νέες πτυχές του και είναι ώρα να µε γνωρίσετε εσείς, µέσα στο ναό της καρδιάς σας, πέρα και ξέχωρα από κάθε άλλη περιγραφή.
Είµαι ο Υιός του Θεού στη γη; Είµαι ένας µύστης που είχα µυηθεί στου κόσµου της θρησκείες και τα µυστήρια και γύρισα για να µιλήσω στους ανθρώπους; Είµαι ο ίδιος ο Χριστός; Ήµουν τελικά ή δεν ήµουν ποτέ; Υπήρξα ή δεν υπήρξα; Ξέρω πολύ καλά ότι στο πίσω µέρος του µυαλού σας αναζητάτε απαντήσεις. Τις ίδιες
αµφιβολίες τρέφετε για όλους τους δασκάλους – και για µένα επίσης. Και όπως συµβαίνει στην περίπτωση των υπολοίπων δασκάλων, θα ζητήσω και για µένα να ισχύσει το ίδιο και να αρκεστείτε να µε γνωρίσετε στην καρδιά σας. Χωρίς φόβο και πάθος, χωρίς επιθυµίες.
∆εν θέλω να ψάχνετε να δείτε αυτά που πιστεύετε. Αλλά θέλω να αφήσετε την καρδιά σας ελεύθερη, πέρα από κάθε πεποίθηση, να νιώσει την ενέργεια του Ιησού του Ναζωραίου. Τη νιώθει; Νιώθει ότι υπήρξε, ή όχι; Και όλα αυτά, θα τα βρείτε εκεί, στο ναό της καρδιάς σας. Σ’ αυτό το ναό είστε εσείς ιερείς και ιέρειες. Εσείς ιερουργείτε, κανένας άλλος. Μπορεί να µοιάζει µε ένα χριστιανικό ναό ή µε έναν αρχαίο ναό, ελληνικό ναό, βαβυλωνιακό, αιγυπτιακό…
Όπως και αν µοιάζει, είναι ένας ναός. Έχει µία πυρά, ένα βωµό. ∆ιαθέτει ένα Άβατο. Σταθείτε µπροστά σ’ αυτό το Αβατο πριν περάσετε µέσα, κι εκεί ζητήστε µου να µάθετε και να γνωρίσετε τον Ιησού τον Ναζωραίο. Πάρτε λίγο χρόνο για να σταθείτε µπροστά στο άβατο της καρδιάς σας

Το Μυστήριο στο οποίο θα συµµετάσχετε, είναι της Αγάπης. Όχι όµως της αγάπης όπως τη γνωρίσατε µέχρι σήµερα, όχι της (σε εισαγωγικά) «Χριστιανικής» αγάπης. Απλά, της Αγάπης.
Για να µπορέσετε να προφέρετε τις λέξεις «Εγώ Είµαι Εγώ», χρειάζεται να έχετε αποµακρύνει κάθε τι ξένο, κάθε τι ψεύτικο, κάθε τι που δεν είναι η δική σας αλήθεια. Κι εκεί, στον καθαρό χώρο, να το προφέρετε.
Αφήστε µε να σταθώ ανάµεσά σας, για άλλη µια φορά µετά από τόσα χρόνια. Κανένας σας και καµία σας αυτή την ώρα δεν µπορείτε να αµφισβητήσετε ότι έχουµε ξαναβρεθεί, όχι µία αλλά χιλιάδες φορές. Και έχουµε βρεθεί, όχι µόνο στη Γη αλλά κι εδώ που στέκοµαι τώρα. Ήσασταν µαθητές µου πολύ πριν γίνω ο Ιησούς ο Ναζωραίος. Έχουµε µία πολύ µακρά παράδοση µαζί. Και έτσι έρχοµαι τώρα, σαν εκείνος ο ∆άσκαλος που γνωρίζατε πριν από την ενσάρκωση του Ιησού του Ναζωραίου. Εκείνον τον ∆άσκαλο θέλω να βρείτε µέσα σας, από εκεί να ξεκινήσει η σύνδεσή µας. Και στη συνέχεια, αυτό θα κάνει πιο καθαρή την εικόνα του Ιησού του Ναζωραίου και θα κάνει πιο καθαρή την εικόνα αυτού που είστε εσείς σήµερα και της αλήθειας που θα βάλετε και θα βάλουµε µαζί στο µεγάλο καζάνι της Αλχηµικής διεργασίας.
Σ’ αυτό το καζάνι, σ’ αυτή τη µαρµίτα, πρέπει να µπει µόνο η αλήθεια. ∆εν µπορεί να µπει τίποτα ψευδές. Κάθε τι ψευδές πρέπει πρώτα να καθαριστεί και να αποµακρυνθεί.
Έτσι, ξεκινούµε µε τη Χριστιανική θρησκεία. Κι έτσι ξεκινούµε µε τη γνωριµία µας, που προηγείται εκείνης της ενσάρκωσής µου, για να δείτε τελικά ποιος είµαι στ’ αλήθεια, τι είπα και τι είπανε ότι είπα και τι ακολούθησε.
Αλήθεια σας λέω, ότι, όταν καταφέρετε να ξεδιαλύνετε την ήρα από το στάρι, θα χαρείτε πάρα πολύ και θα νιώσετε µία πραγµατικά µεγάλη ικανοποίηση για την πορεία που έχουµε µαζί. Και σ’ αυτή σας την ενσάρκωση βρίσκεστε κλεισµένοι µέσα στη σφαίρα του Χριστιανισµού, µέσα στη Χριστιανική κουλτούρα. Έχετε κάνει πολλά ανοίγµατα, έχετε καταφέρει να έρθετε σε επαφή µε άλλες θρησκείες, µε άλλα δόγµατα, έχετε καταφέρει τουλάχιστον εσείς εδώ -και πολλοί άλλοι βέβαια- να βγείτε από τα στενά πλαίσια, τα δογµατικά στεγανά και να κατανοήσετε και να αναγνωρίσετε στην καρδιά σας ότι η Αλήθεια είναι πολύ µεγαλύτερη από µία θρησκεία και πολύ πιο ιερή.

Καθόµαστε απέναντι ο ένας στον άλλον και υψώνουµε τα µάτια στον ουρανό. Ανοίγουµε τα χέρια προς τον ουρανό.
«Εγώ είµαι αυτός που έρχεται. Εγώ είµαι αυτός που ήµουν. Εγώ είµαι αυτός που είµαι. Εγώ είµαι αυτός που θα είµαι. Εγώ ήρθα και είµαι Παρών.
Κύριε ∆ηµιουργέ της Ζωής, ευλόγησε αυτόν τον ιερό χώρο. Θωράκισέ τον, προστάτευσέ τον, γέµισέ τον µε το άρρητο Φως Σου. Ευλόγησε το τέκνο σου. Ενίσχυσέ το, δυνάµωσε το Πυρ της Παρουσίας Σου εδώ. Γίνε η Ζωοποιός Φωτιά που καίει αλλά δεν αναλώνει. Έλα και καύσε.
Για άλλη µια φορά είµαι Παρών για να µαρτυρήσω την Αλήθειά Σου σ’ αυτή την ψυχή. Για άλλη µία φορά είµαι Παρών για να δώσω µαρτυρία της αγάπης Σου, της ευσπλαχνίας και του ελέους Σου σ’ αυτή την ψυχή.
Καύσε! Ζωοποίησε, Κύριε, και µη φύγεις ποτέ πια από αυτόν τον ιερό χώρο.
Εγώ είµαι ο Ων, ο Ην και ο Ερχόµενος.
Αµήν.»


No comments:

Post a Comment